Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου: Αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ

Την συμπαράστασή της στον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η Ένωση Συντχαξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ηρακλείου καταγγέλλει την κυβέρνηση που προκλητικά και εκδικητικά πετά τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στο δρόμο, χωρίς καμία διασφάλιση για το μέλλον τους .

Η εκδικητική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους δείχνει ότι ο πραγματικός της στόχος ήταν να απαλλαγεί από τους εργαζόμενους , τα σωματεία , τα δικαιώματα και τον αγώνα τους , ώστε να παραδώσει τη ΛΑΡΚΟ <καθαρή > στα επιχειρηματικά συμφέροντα .

Γιατί οι εργαζόμενοι και ο αγώνας τους ήταν το μεγάλο αγκάθι στους εγκληματικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης , της ΕΕ και των κομμάτων της, των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Με το κεφάλι ψηλά , νικητές , ενωμένοι ,όπως κάνουν τώρα και τεσσεράμισι χρόνια , γράφοντας ιστορία και αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη πείρας και περήφανου αγώνα ,πρόκειται για ένα αλύγιστο αγώνα , μάθημα ζωής για τα παιδιά τους ,αλλά και παράδειγμα ζωής για όλη την εργατική τάξη.

Τώρα να εκφραστεί στο μέγιστο βαθμό η εργατική αλληλεγγύη οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ να μείνουν στις δουλείες του στα σπίτια τους , .

Όλοι στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους συνταξιούχοι και εργαζόμενοι να στείλουμε δυνατό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι το έγκλημα δεν θα μείνει χωρίς απάντηση,

Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα και τα αιτήματα των εργατών της ΛΑΡΚΟ , που δίνουν από κοινού με τους αγρότες &ελεύθεροι επαγγελματίες της περιοχής να μείνουν στη δουλειά τους στα σπίτια τους, να μην οδηγηθούν σε μαρασμό δεκάδες χωριά και κωμοπόλεις που ζούσαν και ανέπνεαν από τη ΛΑΡΚΟ.

Χαιρετίζουμε την 24ώρη γενική απεργία στη Λοκρίδα την Τετάρτη 17 Ιούλη .

Εμείς οι συνταξιούχοι από την εμπειρία μας γνωρίζουμε πολύ καλά τί σημαίνει αγώνας για ζωή , με αξιοπρέπεια και δικαιώματα, για αυτό εκδηλώνουμε απλόχερα τη στήριξη μας στον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ.

Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ θα νικήσουν, δεν είναι μόνοι έχουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της πλειοψηφία των εργαζομένων του, Ελληνικού λαού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί